Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Útépítés - Vállalatok Vidék képes leírás - Útépítés.tlap.hu
részletek »

Útépítés - Vállalatok Vidék - Útépítés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: utepites.tlap.hu » Útépítés - Vállalatok Vidék
Keresés
Találatok száma - 10 db
Aka

Aka

Magyarország közlekedési átjárhatósága, a déli régió fejlesztése érdekében a kormány az M5 autópálya felújítására, korszerűsítésére és továbbépítésére 1992-ben nemzetközi versenyt hirdetett, melynek lépcsői a következők voltak.

Alisca Bau

Alisca Bau

Szekszárd, Tolna megye székhelye, a Dunántúl keleti részén, a Dunától légvonalban körülbelül tíz kilométerre, Budapesttől közúton 140 km-re, déli határunktól 50 km-re található. Szekszárd területén már 5-6 ezer évvel ezelőtt éltek emberek. Régészeti leletek tanúsága szerint jelenlétük a kelta kortól állandósult. A rómaiak korában Szekszárd, akkori nevén ALISCA, már fontos szerepet töltött be. A honfoglalás után ez a terület is Árpád fejedelmi törzsének szálláshelyéhez tartozott, a források ekkor Zegzardu néven említik.

B-Dimenzió

B-Dimenzió

Az építőipari kivitelezésben eltöltött évek alatt kellő tapasztalatot szereztünk mind a magas-, mind a mélyépítés területén. 2004-ben elérkezettnek láttuk az időt egy vállalkozás beindításához. A Kft. működését családi vállalkozásként képzeltük el és így is alapítottuk meg.

Keller Plusz

Keller Plusz

Az előző tevékenységi körhöz szorosan kapcsolódik a közúti hídpályán átmenő, és a hídhoz csatlakozó, aszfalt anyagú út bontása, építése. 2000. évben az UKIG által kiírt kisvállalkozók referenciáját biztosító pályázati munkák közül elnyertük a 25115. j. bek. út 6+650-8+150 km szelvények közötti szakasz profiljavítási munkáit. A munkát határidőre, I. o. minőségben elvégeztük, amit a garanciális bejárások jegyzőkönyvei bizonyítanak.

Minta Útépítő

Minta Útépítő

Társaságunk, a MINTA Útépítő Kft. mélyépítési feladatokra szakosodott vállalkozás, mely a jogelődjével együtt 11 éve működik a hazai közlekedésépítési piacon. A Minta Útépítő Kft. fő- és alvállalkozóként vállalja mély-, közlekedés- és szerkezetépítési területeken a munkák elvégzését.

Rimai Útépítő

Rimai Útépítő

Cégünk 1995-ben családi vállalkozásként alakult. Ezen idő alatt sok energiát fektettünk a minőségi munka elvégzésére, partnereink, megrendelőink számára. A megbízhatóságot és korrekt partnerséget elengedhetetlen követelménynek tekintjük. Társaságunk céltudatos üzletpolitikáját igazolják a folyamatos fejlesztések ISO 9001 minőségirányítási rendszert vezettünk be, telephelyünket Kecskemét Ceglédi úton építettük fel,minden igényt kielégítő gépparkkal rendelkezünk.

Szomor és Társa

Szomor és Társa

Kiemelten jelentős szerepet játszik társaságunk bevételében a Mélyépítő-ipari tevékenység, és ezen belül az alábbi három terület: 1. Útépítés, fenntartás Társaságunkat alapításakor - felmérve, hogy a nagy útépítő cégek a jelentős élőmunkát igénylő burkolatjavítási, kátyúzási munkákat nem szívesen végzik - e tevékenységi körökre hoztuk létre. E feladatokat alakulásunk óta rendszeresen végezzük az Állami Autópálya Kezelő Rt. megbízásából az M1, M5, M7 autópályákon, illetve az M0 autóúton. Kátyúzási munkát végzünk az országos közúthálózaton Nógrád megyében az Állami Közútkezelő Kht. megbízása alapján, továbbá az Egri Útépítő Rt. részére, akik a burkolatmegerősítési munkák végzését megelőzően a burkolathibákat Társaságunkkal javíttatják ki. 2. Vízépítési és javítási munkák, hídfenntartási munkák. 3. Úttartozékok és forgalomtechnikai tevékenység.

Duna Aszfalt

Duna Aszfalt

Duna Aszfalt cégcsoport A Duna Aszfalt cégcsoport, a magyarországi mélyépítési piac aktív szereplője, főként az út- és a közműépítési beruházások megvalósításában vállal fővállalkozói, kivitelezői szerepet. A cégcsoport országosan 10 építésvezetőségén közel 600 munkavállalónak ad munkát, gépi kapacitásaival óránként akár 870 tonna aszfalt előállítására és bedolgozására képes, konszolidált éves nettó árbevétele 2011-ben meghaladta a 21,5 milliárd Ft-ot. A Duna Aszfalt Kft, mint az építőipari konszern vezetője évről-évre nagy volumenű közbeszerzési pályázatok ajánlattevője.

Vértes-Út Kft.

Vértes-Út Kft.

Társaságunk 2001-ben alakult, főleg mélyépítési szakemberek részvételével. Alapvető célunk, hogy a Megrendelők igényeit a legnagyobb megelégedésre elégítsök ki.??Vállaljuk, hogy a minőség elsődleges, célunk a hibamentes kivitelezés és műszaki átadás a vonatkozó szabványi és jogszabályi kötelezettségek betartása mellett, melyre munkatársaink szakmai ismerete és tapasztalata ad garanciát. A Vértes-Út Kft. főbb tevékenységi körei: - építési terület előkészítés - bontási munkák - gépi földmunkavégzés - földműépítés - út, járda- és térburkolatok építése - csapadék- és szannyvízcsatorna építése - külszíni bányaművelés - nyersanyag osztályozás - betongyártás - betondarálás, újrahasznosítás

Hirdetés
EUDEAL Plusz Kft.- Minden, ami építőipar!

EUDEAL Plusz Kft.- Minden, ami építőipar!

Az EUDEAL Plusz Kft. vállalja generál kivitelezéssel történő építőipari megrendelések, kivitelezések kulcsrakész megvalósítását, épületek, családi házak, társasházak építésének, bontásának műszaki ellenőrzését, felelős műszaki vezetését, a legkorszerűbb környezetbarát technológiákat és anyagokat alkalmazva. Mély- és magasépítési tevékenységi körben az alábbiakat végzi: Földmunkák, Sík- és mélyalapozások, Közműépítések, Útépítések, Műtárgyak építése, Szerkezetépítések, Kulcsrakész kivitelezések, Bonyolítások, Épületgépészeti kivitelezések, Épületvillamosság kivitelezések, Tanácsadás, Tervezés

Tuti menü