Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Útépítés - Vállalatok Bp. képes leírás - Útépítés.tlap.hu
részletek »

Útépítés - Vállalatok Bp. - Útépítés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: utepites.tlap.hu » Útépítés - Vállalatok Bp.
Keresés
Találatok száma - 7 db
Betonút

Betonút

A Betonút Szolgáltató és Építő Zártkörűen Működő Részvénytársaság az ország legnagyobb múlttal és tapasztalattal rendelkező építőipari vállalkozása, amely kizárólagosan hazai tulajdonban van. Bár az 1950-ben alapított Betonútépítő Vállalattól hosszú út vezetett a mai korszerű, holdingfelépítésű részvénytársaságig, az eltelt több mint fél évszázadot mégis a technikai és szakmai fejlődés, valamint a folyamatos profilbővülés jellemezte. Így az egykor a háborús újjáépítésre alapított vállalat kezdeti út-, vasút és repülőtér-építési feladatköréből kiindulva a mai Betonút Zrt. tevékenysége az építőipar szinte minden területét magában foglalja.

 DMC Építő és Szolgáltató

DMC Építő és Szolgáltató

A DMC Építő és Szolgáltató Kft.-t több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező magánszemélyek alapították 2004 júliusában, azzal a céllal, hogy az út-, és mélyépítési piacon egy dinamikus, a piaci és megrendelői igényekhez mindenkor rugalmasan igazodó komplex szervezetet hozzanak létre.

Mahíd2000

Mahíd2000

Hitünk szerint az építkezés az állandóság és a biztonság jelképe. Ezen a területen csak azok a cégek képesek sikeresen kiszolgálni az igényeket, akik hosszútávra terveznek és a döntéseik során mindig a felhasználók érdekeit tartják szem előtt. Szerencsésnek érezzük magunkat, mert minden nap emberek százezrei használják építményeinket és élvezhetik az általuk nyújtott előnyöket. Az emberek és autók sokaságán túl az idő próbája ellenőrzi és minősíti folyamatosan munkáinkat. Hisszük, hogy kizárólag ennek az állandó igénybevételnek való folyamatos megfelelés az egyetlen igazi értékmérője teljesítményünknek.

SB dynamic

SB dynamic

Vállalunk út-, vasút- és közműépítést, továbbá tereprendezést, bontást, szállítást Vállalkozásunk megalapításának elsődleges célja az volt, hogy a lehetséges megrendelők felé olyan vállalkozási formát mutassunk be, amelyik alapvetően a minőségi munkára, a korrekt üzleti kapcsolatokra és a megbízhatóságra, valamint a piacon való hosszú idejű megmaradásra fekteti a hangsúlyt.

Strabag

Strabag

A STRABAG - a STRABAG SE egyik legfőbb márkaneve - az építőipar minden területén jelen van és meghatározó, jelentős európai építőipari vállalatként az egész világra kiterjedően tevékenykedik. A konszern mint vezető építőipari szolgáltató Közép- és Kelet-Európában több, mint 500 helyszínen több, mint 74.000 főt foglalkoztat, építőipari szolgáltatásainak értéke közel 13,7 milliárd euró. A vállalkozói gondolkodás a hazai és a nemzetközi piacok szükségleteihez igazodik. A STRABAG tevékenységi köre olyan sokoldalú, mint a kihívások, amelyeket elé állítanak. A STRABAG teljesítési spektruma az egyedi, mérték utáni teljesítésektől a teljes megoldásokig terjed, mindezt egy kézből - a kis megbízásoktól a látványos nagyprojektekig. A legmagasabb szintű szakmai kompetencia, a jövőorientált, innovatív know-how és a kiemelkedő belső infrastruktúra teszik lehetővé számunkra, hogy megbízóink igényeinek biztosan, gazdaságosan, gyorsan és rugalmasan eleget tegyünk.

Stravia

Stravia

A Stravia Emulziógyártó és Útfenntartó Kft. 1996. júliusában kezdte meg működését. A céget a Strabag Hungária Rt. és a Vialit Ausztria Kft. alapította. A Strabag kiskunhalasi emulziógyártó üzemével, az osztrák piacvezető Vialit Österreich GmbH pedig különleges technológiájával járult hozzá, hogy a Stravia Kft. megkezdhesse működését. A cégtörténet legújabb fejezetét 2001-ben a Betonút Rt. írta, többségi részesedést szerezve a társaságban. A Stravia fő tevékenysége: út- és mélyépítésnél alkalmazható bitumenemulziók gyártása, felhasználása és értékesítése, valamint olyan speciális termékek gyártása és forgalmazása, amelyek az útfenntartás területein minden kivitelező számára alkalmazhatóak. Gyártmányaikat főleg aszfaltrétegek ragasztásánál, felületi bevonatok építésénél illetve hidegaszfalt-keverékek készítésénél használják.

Útépítés, kátyúzás

Útépítés, kátyúzás

Cégünk a Dunaflex és Dunaox szalagok fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. Ez a modifikált bitumenes kiöntőmassza-technika jelentősen javítja az utak minőségét és meghosszabbítja azok élettartamát. A gyártás mellett a minőség ellenőrzés is a feladatkörünk közé tartozik. Az alapanyagok és a késztermék legfontosabb minőségei paramétereit saját laboratóriumi eszközökkel vizsgáljuk. Ennek az eljárásnak elsődleges módja a függőleges beépítés, ahol az egymáshoz csatlakozó felületek tömítését, szigetelését végzi úgy, hogy a keletkezett rést eltömíti. További részletekért tekintse meg honlapunkat!

Tuti menü