Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Útépítés - Tervezők képes leírás - Útépítés.tlap.hu
részletek »

Útépítés - Tervezők - Útépítés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: utepites.tlap.hu » Útépítés - Tervezők
Keresés
Találatok száma - 13 db
Bíró és Társa

Bíró és Társa

Fő tevékenységi körünk: Mélyépítési tervezés és műszaki ellenőrzés. Szakterületek: 1. Közlekedés-tervezés szakterület: - építés alatti forgalmi állapot, forgalomterelés - parkolók, garázsok, útcsatlakozások - térburkolatok, gyalogos és kerékpárutak - belterületi és külterületi utak - tömegközlekedési létesítmények - közlekedési rendszerek, hálózatok 2. Közmű-tervezés szakterület: - települések és újonnan kialakítandó településrészek komplex közművesítése - vízellátás és műtárgyai - csapadékcsatornázás és műtárgyai - szennyvízcsatornázás és műtárgyai - bel � és külterületi vízrendezés - mezőgazdasági vízhasznosítás - halastavak, tározók tervezése - folyószabályozási és árvízvédelmi létesítmények tervezése

CÉH Tervező Csoport

CÉH Tervező Csoport

1989-ben mindössze két alkalmazott foglal- koztatásával kezdődött a CÉH tevékenysé- ge, mely eleinte magasépítési tervezés volt, 1992-ben kiegészült a hídtervezéssel és a beruházás-szervezéssel. 1995-ben a Kft. részvénytársasággá alakult, ezzel jelezve a piacnak, hogy hosszú távra tervezett komoly piaci szereplő kíván lenni. A növekedés a cég létszámában is megmu- tatkozott, amely ekkor elérte a 25 főt. 2007-re az alkalmazotti állomány 100 fősre növekedett, a szatellit cégek száma pedig elérte a 15-öt. A T-Mobile Szerémi úti irodaház tervezési és projektmenedzsment tevékenységéért a CÉH elnyerte az Építőipari Nívódíj Oklevelet.

Főmterv ZRt.

Főmterv ZRt.

A FŐMTERV-et Budapest Főváros alapította 1950-ben. Az alapítást követő fél évszázadban a budapesti közlekedési- és közműrendszerek a FŐMTERV koncepcionális tervei alapján fejlődtek, a FŐMTERV tervezte a megépült utak, hidak, villamosvasutak, vízi- és energia közművek döntő többségét. A vállalat 1992-ben magántulajdonú részvénytársasággá alakult. A részvénytársaság, jogelődje referencia területét megőrizve bővítette működési körét. Tevékenysége ma már - Budapest mellett - kiterjed az országos autópálya- és fő úthálózati, valamint nagyvasúti tervezésekre, térségi- és településfejlesztési tervek, építési tervek készítésére, magánberuházások, ipari- és logisztikai parkok, kereskedelmi központok, infrastruktúra tervezésére.

 Koem Mélygarázs

Koem Mélygarázs

Partnereink részére az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk: Mélygarázstervezés, parkolóház-tervezés Garázstechnológiai tervezés Szakvélemények, tanulmánytervek Környezetvédelmi számítások, hatástanulmányok Szellőzőlevegő-számítás mélygarázsokhoz, teremgarázsokhoz Költséghatékonyság-növelés mélygarázsokhoz, parkolóházakhoz EPQS szerinti tervezés Mélygarázstervezés, parkolóház-tervezés A mélygarázsok, parkolóházak fő funkciója a parkolási igények kiszolgálása. Az építmény teljesen eme funkció köré kell szerveződjön. KOEM mint zárt parkológarázsok tervezésére szakosodott iroda biztos megoldás arra, hogy megfelelő, működőképes parkolási létesítmény készüljön az adott helyre.

MKI Mérnökiroda

MKI Mérnökiroda

Vállalkozásunk az MKI Mérnökiroda Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. jogelődje 2002. február 1-től, jelenlegi formájában 2006. március 28-tól működik. Cégünk fő tevékenysége a Mérnöki tevékenység, tanácsadás, szakterületét érintően a Közlekedésépítésben érdekelt. Szolgáltatások Tanácsadás, tervezés, projektvezetés, műszak, és tanácsadás

Pro Urbe

Pro Urbe

A PRO URBE Kft. egyike a Magyar Köztársaság magántőkéből létrehozott tervező cégeinek. Az 1990-es alapítás egybeesett a politikai és gazdasági rendszerváltás eseményeivel. A társaság ma, az egykori alapítók között is megtalálható, négy magánszemély tulajdonában van. A PRO URBE Kft. az alkalmazotti létszám alapján kisvállalkozás, de hatékony és rugalmas működése révén bármely szakmai kihívásnak képes megfelelni. Ehhez megfelelő alapot biztosít a tapasztalt szakembergárda, az egyre bővülő és fejlődő számítástechnikai háttér és a kiterjedt hazai és külföldi szakmai kapcsolatrendszer.

HungaroCAD - Tervezőprogram

HungaroCAD - Tervezőprogram

Termékbemutató és teszt lehetőség A HungaroCAD Kft. telephelyén rendszeres termékbemutató napokat indítottunk ahol szakembereinktől egy áttekintést kaphat programjaink felépítéséről és használatáról. 12 gépes oktatótermümkben lehetőséget biztosítunk a programok kipróbálására is. Az éves nagyrendezvényektől eltérően ezeken a napokon kötetlenebb, igény szerinti mértékben szakmai és üzleti szemléletű találkozókat kínálunk a progamok iránt érdeklődőknek. A bemutatókon a részvétel díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött! Kérjük, részvételi szándékát a bemutató előtti hét végéig jelezze felénk!

Tetthely Mérnöki Iroda

Tetthely Mérnöki Iroda

A Tetthely Mérnöki Iroda Kft.-t több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező magánszemélyek alapították 1995-ben, elsősorban út- és autópálya tervezési munkák készítése céljából. A mára mintegy 30 főt foglalkoztató tervezőiroda széleskörű bedolgozói, altervezői hátteret alakított ki,amely alkalmassá teszi az út- és autópálya tervezéssel kapcsolatos valamennyi szakterületen történő munka elvégzésére.

Unitef '83 Zrt.

Unitef '83 Zrt.

Az Unitef '83 Műszaki Tervező és Fejlesztő Zártkörűen Működő Részvénytársaság három tulajdonosa - bízva a 80-as évek elején érezhető társadalmi és gazdasági változások továbbfejlődésében - 1983-ban létrehozta az Unitef Kisszövetkezet-et. Az alapítók célja egy olyan független mérnöki iroda létrehozása volt, mely megfelel az egyre növekvő szakmai igényszinten megvalósuló beruházásokkal szemben támasztott követelményeknek.

Hirdetés
Geo-Profil

Geo-Profil

A Geo-Profil Tervező Szervező Tanácsadó Mérnöki Iroda, Korlátolt Felelősségű Társaság röviden: Geo-Profil Kft. 1993.október 18-án jegyezték be társaságunkat a Cégbíróságon, azóta folyamatosan működünk. Fő tevékenységi körünk: mérnöki szolgáltatás, tanácsadás, műszaki szakértés Műszaki szakértés

VIAMED-2008 Mérnöki Iroda

VIAMED-2008 Mérnöki Iroda

A VIAMED-2008 Mérnöki Iroda Korlátolt Felelősségű Társaság (röviden VIAMED-2008 Kft.) az immár hat éve eredményesen működő VIAMED-2002 Bt. munkáját folytatja. Széleskörű szakmai tevékenységünk alapján ajánljuk bizalmába munkánkat, az egyszerű és a több szakág együttműködését igénylő, összetett tervezési feladatok elvégzésére vállalkozva az ország bármely területén. Munkánk során vállaljuk közlekedési létesítményekkel, mindenekelőtt útépítéssel összefüggő bármilyen tervezési feladat, vagy mérnöki tevékenység elvégzését. Fontos szempontnak tarjuk a megbízóink által elvárt minőség átgondolt és rendszeres biztosítását, munkánkért -szakértelmükre és együttműködési készségünkre alapozottan- személyes felelősséget vállalva.

Vonalvezető

Vonalvezető

A Vonalvezető Kft. 2005 novemberében a Baustar építőipari cégcsoport tagjaként alakult meg, annak látóterét tágítva új irányokba. A cégcsoport tagjaival azóta is szorosan és bizalmasan együttműködünk. Megalakulásunk óta folyamatosan fejlődünk, megbízói körünk egyre bővül.

Ipari padló

Ipari padló

Cégünk vállalja, hogy a régi és az új betonfelületeket, aszfaltburkolatokat különböző vastagságú műgyanta burkolattal látja el, választható burkolati rendszerből, igény szerint sima vagy csúszásmentes (szemcsés) kivitelben. Ez a burkolási eljárás azért lehet szükséges, mert az ásványi anyaggal sűrűn töltött akril anyagok egyesítik a kő tartósságát a műgyanta ütésállóságával és pórusmentességével. Szilárd, homogén, pórusmentes felületet képez, ami ellenáll számos fizikai és kémiai hatásnak. Nem rétegződik szét, nem rothad. Könnyen tisztítható és karbantartható. Nyitott fuga nélkül illeszthető össze, ezért különösen előnyös higiéniai tulajdonságokat nyújt. Kellemes tapintású anyag, mely anyagában - azaz nem csak a felület - színezett és mintázott. Sérülés esetén a károsodott rész könnyen javítható csiszolással vagy pótlással. Ipari padló

Tuti menü