Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Útépítés - Beton képes leírás - Útépítés.tlap.hu
részletek »

Útépítés - Beton - Útépítés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: utepites.tlap.hu » Útépítés - Beton
Keresés
Találatok száma - 15 db
Augusztin Mixer

Augusztin Mixer

Az Augusztin Mixer BT 1992-ben alakult, és azóta is transzportbeton szállításával és betonszivattyúzással foglalkozik. A dinamikusan fejlődő cég tulajdonsai 2006-ban megalapították az Augusztin Betongyártó KFT-t, hogy a két vállalkozás együttműködésével magasszinttű szolgáltatást nyújtsanak. A telephelyünkön lévő BHS keverővel óránként 60 m3 transzportbeton előállítására vagyunk képesek.

Ho-Da beton

Ho-Da beton

Cégünk 2004-ben kezdte működését, mely elsősorban transzport beton forgalmazással, beton szállítással, valamint beton pumpálásával foglalkozik. Mint annyi építőipari terméknél, úgy a betonnál is kiemelkedően fontos a megfelelő minőség, melyet cégünk úgy kíván elérni, hogy a hazai és a világpiac meghatározó szereplői által gyártott beton terméket értékesíti. Nagy hangsúlyt fektetünk a mennyiségi kritériumokra is, és természetesen az oly fontos pontosság betartására is. Gyártóink teljes laborszolgálattal, pumpásaink tapasztalt kezelőszemélyzettel, valamint minden igényt kielégítő gépparkkal rendelkeznek. Reméljük áraink és szolgáltatásaink elnyerik tetszését, és hosszú távú partnerei lehetünk.

Betoninfo

Betoninfo

A Betoninfo Kft. a beton értékesítés, szállítás és a pumpálás területén nyújt korrekt szolgáltatásokat, szaktanácsadással segíti megrendelőit. Oldalainkon egyszerű, áttekinthető formában megtalálja termékeinket, árlistánkat, és egyéb fontos információkat a betonról és a kapcsolódó témákról.

Betonklinika

Betonklinika

Cégünk beton-, és vasbetonszerkezetek vágásával, fúrásával és bontásával foglalkozik, a betonvágás és betonfúrás korszerű gépeivel, gyémánt szemcsés szerszámokkal, valamint 15 éves tapasztalattal. A gyémánttechnológiás betonvágás és betonfúrás a hagyományos bontásnál környzetkimélőbb megoldást biztosít, kisebb zaj- és porterheléssel jár.

Betonservice

Betonservice

Társaságunk Gmk formában, magyar magánszemélyekből alakult 1989-ben. Vállalkozásunk vezetői, mint korábbi ÉMI és ÉTI dolgozók, már 1982-ben kezdtek foglalkozni a gyémánttechnikai vágásokkal és fúrásokkal, az azóta felhalmozott tapasztalat révén Társaságunk elismert pozíciót szerzett a piacon. A gyémántszerszámokkal történő vasbeton-megmunkálás (fal- és födémvágások, nyílások utólagos elkészítése, fal-, illetve födémfúrások különböző cső-, elektromos- és légtechnikai átvezetések számára) rendkívüli előnye, hogy a vasbetonszerkezetek rezgés- és roncsolás mentesen alakíthatók át. Az elmúlt években nő az igény az ilyen szolgáltatások végzésére, miután országunkban egyre több nagy építőipari beruházás valósul meg, illetve egy több épület kerül nagymértékű átalakításra, vagy bontásra.

 C és R Közlekedésépítő

C és R Közlekedésépítő

Egy kivitelező cég, melynek fokmérője a megrendelő elégedettsége, legyen az útépítés, vasútépítés, beton ill. térkő burkolás, külső közművek építése, mélyépítés vagy földmunka. A C és R Közlekedésépítő Kft minőségi és pontos munkát ígér partnerei számára. Válassza a tiszta és pontos munkát, válasszon minket. Lépjen be Ön is elégedett partnereink táborába.

ODA Beton

ODA Beton

Célunk: az MSZ EN ISO 9002:1996 szabvány követelményeinek megfelelő minőségbiztosítási rendszer működtetése az ODA Beton KFT.-nél, hogy megfelelő minőségű szolgáltatás nyújtásával tegyünk eleget ügyfeleink elvárásának.

Mixerbeton árak

Mixerbeton árak

Mixerbeton eladás, szállítás, szivattyúzás Budapesten és vonzáskörzetében! Teljes körű ügyintézés a megrendeléstől a bedolgozás befejezéséig! ALACSONY árak, RUGALMAS kiszállítás, Ingyenes helyszíni felmérés. Megrendelésével, kérdésével forduljon hozzánk bizalommal!

K.T.K. Diamant Kft.

K.T.K. Diamant Kft.

Cégünk több, mint két évtizedes múltra tekint vissza a vibrációmentes beton- és aszfaltmegmunkálás terén. Megrendelőink igényeihez igazodva a roncsolásos bontástechnológiák, a gépi földmunkavégzés irányába is fejlesztettük gépparkunkat. Szakembereink építőipari szaktanácsadást és felelős műszaki vezetést is végeznek. Az építőipar területén bármilyen megrendelést tudunk teljesíteni, valamint vállaljuk nagy volumenű építőipari projectek teljes körű lebonyolítását is az ország bármely pontján.

Hirdetés
Út, járda- és térburkolatok építése

Út, járda- és térburkolatok építése

Társaságunk 2001-ben alakult, főleg mélyépítési szakemberek részvételével. Alapvető célunk, hogy a Megrendelők igényeit a legnagyobb megelégedésre elégítsök ki. Vállaljuk, hogy a minőség elsődleges, célunk a hibamentes kivitelezés és műszaki átadás a vonatkozó szabványi és jogszabályi kötelezettségek betartása mellett, melyre munkatársaink szakmai ismerete és tapasztalata ad garanciát. A Vértes-Út Kft. főbb tevékenységi körei: - építési terület előkészítés - bontási munkák - gépi földmunkavégzés - földműépítés - út, járda- és térburkolatok építése - csapadék- és szannyvízcsatorna építése - külszíni bányaművelés - nyersanyag osztályozás - betongyártás - betondarálás, újrahasznosítás

Tata-Kő térkövek, betonelemek

Tata-Kő térkövek, betonelemek

Tata-Kő Betonelemgyártó Kft. Cégünk, a Tata-Kő Kft 2002. óta foglalkozik térkő gyártással és forgalmazással. Ez idő alatt egyre bővülő tapasztalatra tettünk szert, s igyekeztünk folyamatosan előre lépni. Cégünk teljes egészében hazai tulajdonú, méretünkből fakadóan képesek vagyunk egyedi igények, kívánságok kielégítésére is. Gyártóként közvetlenül kereskedünk termékeinkkel, ezért a legjobb árakon értékesítjük beton burkolatainkat.  Igyekszünk komplett szolgáltatást biztosítani, melynek során a gyártás ? szállítás - burkolás minden fázisához segítséget nyújtunk. Vállalkozásunk Komárom-Esztergom megyében működik. Telephelyünk Tatán, a Szomódi úton található. Térkő akció: kérjük, kísérje figyelemmel térkő árainkat! A térkő akciók keretein belül különböző formájú és színű termékeinkre igyekszünk vonzó kedvezményeket biztosítani. Térkövek legolcsóbban a gyártótól!

HE-Do Kft.

HE-Do Kft.

Aszfaltkészítés: A HE-DO Kft. abasári és veresegyházi aszfaltkeverő telepén állít elő az ÚT 2-3.301 és az MSZ EN 13108:1-8 szabványok alapján hengerelt aszfalt keverékeket. Az abasári keverőtelep 1999-óta a veresegyházi 2007-óta működik. Betonkeverés: A HE-DO Kft. abasári telepén állít elő az MSZ EN 206-1 (MSZ 4798-1) szabványok alapján betonkeverékeket. Az abasári beton keverőtelep 2006-óta működik. Keverőgép A Liebherr Betonmix 1.0.R típusú beton keverőgép óránként 50 m3 elméleti teljesítménnyel került kiépítésre. Útépítés: Társaságunk az állami közúthálózaton Heves, Nógrád, Jász-Nagykun-Szolnok, Borsod-Abaúj-Zemplén, Pest megyékben és Budapesten pályázaton elnyert munkákban végzett és végez burkolatmegerősítési és profiljavítási munkákat. 1997-ben részt vettünk az M3-as autópálya Gyöngyös-Füzesabony közötti szakasz építésében, 2007-ben pedig burkolatjavítási munkákat végeztünk ugyancsak az említett autópálya-szakasz, több részén. Megrendelőink másik nagy csoportjába az önkormányzatok tartoznak, hiszen az fentebb említett megyékben számos településen veszünk részt útfelújítási, útépítési, járda- kerékpárút építési és közműépítés utáni helyreállítási munkákban. Cégünk szerep

Kovi-kő Térkőgyár

Kovi-kő Térkőgyár

A Kovi-kő Térkőgyár már 17 éve foglalkozik a térkövek és egyéb betonelemek gyártásával és forgalmazásával. Ez idő alatt a gyártás specialistái lettünk. Betontermékeink nagy szilárdságúak, kopásállók és fagyállók, csúszásgátló felülettel. Szín és formagazdagságuk tág teret biztosít a fantáziának és az egyéni ízlésnek. Ezen termékek alkalmazása olcsó, mert házi kivitelezésben lerakható, tetszés szerint felbontható és újra rakható, lerakás után azonnal terhelhető. Termékeinkre 10 év garanciát vállalunk.

Dinamixer - mixerbeton szállítás, beton árak

Dinamixer - mixerbeton szállítás, beton árak

A 2008-ban alakult Dinamixer Kft-nél lehetősége van a beton megvásárlására, szállítására, biztosítjuk a bedolgozáshoz szükséges gémhosszúságú pumixot. 5 mixerkocsival és 8 különböző gémhosszúságú pumixal a speciális betonozási igényeket is ki tudjuk elégíteni. Budapest és vonzáskörében több betonüzemmel vagyunk kapcsolatban és szerződésben, ezáltal magánszemélyek és kivitelezők beton megrendelését, annak szállítását, illetve a szállítást követően a beton bepumpálását közvetlen szolgáljuk ki. A piac alakulásának megfelelően alakul az árlista, melyben igyekszünk a legkedvezőbb ajánlatot tenni.

Esztrich betonozás akár 2cm vastagságtól

Esztrich betonozás akár 2cm vastagságtól

Aljzatbeton - Esztrich beton kivitelezése, megvalósítása, tanácsadása. Ha Ön aljzatbetont akar mi kiöntjük! Eláruljuk milyen típusú betonra van szüksége meglévő felületek alapján és a technológiai eszközünkkel el is készítjük azt. Kikalkuláljuk az ideális Esztrich beton vastagságát, előkészítjük a terepet s megvalósítjuk az aljzatot. Gépesített eszközeink segítségével zömítjük, szintezzük azt. A munkálatokat precíz szakértelemmel végezzük el, mert több év tapasztalata van a hátunk mögött! Keressen fel bizalommal!

Tuti menü