Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Útépítés A-Z képes leírás - Útépítés.tlap.hu
részletek »

Útépítés A-Z - Útépítés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: utepites.tlap.hu » Útépítés A-Z
Keresés
Találatok száma - 16 db
Szintvonal

Szintvonal

Társaságunk üzleti tevékenysége a gyakorlatban az alábbiak szerint alakul: Út- és burkolatépítési, valamint mélyépítési munkák kivitelezése! Út, járda, parkolók, sebesség-csökkentő küszöbök készítése hideg-meleg burkolattal, térkövekkel. Beton, aszfalt terítése. Műtárgyak szintbehelyezése,vízelvezető árkok földmunkája, bontási műveletek..

Járható út

Járható út

Mielőtt átalakítottuk a cégünket, hogy Önnek a segítségére siessünk, olyan helyeken aszfaltoztunk, mint a budapesti Árpád híd déli lehajtója, a VII. kerületi Holló utca, a XI. kerületi Bocskai út, vagy az Alsóhegy utca, ami azért készült, hogy az utazók azon közelítsék meg az M7-es autópályát. A Vandi küldetése, hogy profi ügyintézése révén: Felgyorsuljon az önkormányzat és a lakosság közötti kommunikáció Az Ön településén végre aszfaltozott utak épüljenek Ezáltal Ön is megszabaduljon a földúttal járó mindennapos kellemetlenségektől.

Nyír-épker

Nyír-épker

A Nyír- Épker Kft. 2005 óta működik, székhelye Gyál. Egy, a Nyírségből származó testvérpár: Kriston Attila és Kriston Zoltán alapította. Büszkék arra, hogy szülőföldjük nemcsak az almáról híres, hanem - sok más mellett - az onnan származó, vállalkozó kedvű, dolgozni tudó, tehetséges emberekről is. Vállalkozásuk főbb tevékenységi területei: Szigetelés Épületbontás, földmunka Út-, járda-, sportpálya-, játéktér-építés Legnagyobb erősségük a betonozás és aszfaltburkolat készítése.

Magyar Aszfalt

Magyar Aszfalt

Magyar Aszfalt Kft. a Strabag építő vállalkozás 100%- os tulajdona. Feladata, hogy a tulajdonos kivitelező egységeit és a külső vevőket ellássa mennyiségileg, és minőségileg kifogástalan aszfaltkeverékkel. Erről a gondjaira bízott 32 db, de számban és korszerűségben állandóan változó keverő üzemein keresztül történik.

Aszfaltút

Aszfaltút

Minden, amit tudnia kell a Vandiról A Vandi. Magyarország lakosságának első és egyetlen útépítő vállalata, amely tudását, tapasztalatát az ingyenes feliratkozást követően a Járható út programon keresztül díjmentesen megosztja partnereivel. A Vandi küldetése, hogy profi ügyintézése révén: - az Ön utcájában végre szilárd burkolatú út épüljön - ezáltal megszabaduljon a földúttal járó mindennapos kellemetlenségektől. - az útépítésbe fektetett pénze sokszorosával növeld ingatlanod értékét A Vandi kizárólag építésztervező által készített dokumentációból dolgozik.

Térkőmester - Térkövezés, térkő lerakás, térburkolás, kertépítés

Térkőmester - Térkövezés, térkő lerakás, térburkolás, kertépítés

Nauzer Zoltánnak hívnak, fiatal, agilis, józan életű építőipari szakember. Eredeti szakmámat tekintve épületburkolóként végeztem 1990 - ben a XIV. kerületi Bokányi Dezső Ipari Szakmunkásképző Intézetben. Szakmámban 15 évig dolgoztam, de pár éve magával ragadott a TÉRKÖVEK VILÁGA, melyben azóta is aktívan tevékenykedem. A TÉRKÖVEZÉSSEL kapcsolatos pályafutásomat Budapesten a XV.-kerületi RÉPSZOLG Kht.-nál kezdtem, mint alkalmazott, de éreztem magamban annyi ambíciót, hogy kilépjek az akkori cég alkalmazásából és saját céget alapítsak. Munkámat tekintve tiszta, precíz, megfontolt jellemű emberként ismernek és e tulajdonságokat a beosztottjaimtól is maximálisan elvárom és megkövetelem. Jelenleg is, aktívan részt veszek a kivitelezés fizikai részében is, mert szeretem a TÉRKÖVEK nyújtotta alkotói tevékenységet, amely visszatükrözi a kezem munkáját és jóleső érzéssel tölt el a megrendelő elégedettsége az elkészült munka átadásakor.

útépítési termékek

útépítési termékek

Cégünk a mélyépítés, útépítés, közmű és csatornázás termékeinek kereskedelmével foglalkozik, mint aknatető, csatornafedlap, pvc cső, dréncső, kpe cső, geotextília, sn 8 cső, unicor cső, kútbélés cső, víznyelőrács. Termékeink minősége, gyors és pontos kiszolgálás, ügyfélbarát hozzáállásunk, segítőkészségünk, sikerünk forrása.

Palkovits Kert - Kertépítés, öntözés, térkövezés, térburkolás

Palkovits Kert - Kertépítés, öntözés, térkövezés, térburkolás

A szép kert nem a véletlen műve, hanem összjáték az ember és a természet között. Egy kert nem egyszerűen részegységek (gyepszőnyeg, gyeptégla, dísznövények, automata öntözőrendszer, fák, kerti tó, sziklakert, stb.) halmaza, hanem hangulatos, a házzal és a környezettel harmonizáló egész, amely gondos kerttervezés és szakszerű kertépítés eredménye. A PalkovitsKert nevéhez fűződő kertek azért szépek, mert a természeti adottságok, megrendelői kívánságok, a kivitelezői szaktudás és a modern kert- és öntözéstechnika ötvöződik megjelenésükben.

Aszfalt Olcsón

Aszfalt Olcsón

Útépítés!Aszfaltozás. Közületeknek és magánszemélyeknek is. Igen kedvező áron, garanciával.Az Ország egész területén. Olcsóbbak vagyunk mint a legtöbb aszfaltozó cég bár ez nem a minőség rovására megy hanem mi nem akarunk egy munkán meg gazdagodni. Foglalkozunk többek között: Aszfaltozással Betonozással

Hirdetés
B-RoadLine - útépítés egyéb mélyépítés

B-RoadLine - útépítés egyéb mélyépítés

2008-ban alakult cégünk legfőbb tevékenységei az útépítés, térburkolás, földmunkák kivitelezése. Szolgáltatásaink többségét generál kivitelezőként is kínáljuk vállalkozások, önkormányzatok vagy magánszemélyek részére, ugyanakkor - többnyire útépítések, kerékpárutak kialakításánál - alvállalkozóként is számíthat ránk.

Aszfaltút Kft.

Aszfaltút Kft.

Az Aszfaltút Építőipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. tulajdonosai tisztelettel köszöntik Önt. Cégünk Magyarország egyik kisméretű, kizárólagosan hazai tulajdonban lévő, dinamikusan növekvő vállalkozása. A Győr városi központtal működő Aszfaltút Kft. fejlődését a piaci igények biztosítják, így az út- és vasútépítési tevékenységünket, vízépítési-, műtárgyépítési- és tervezési megbízások vállalásával bővítettük. Jelentős referenciáink vannak többek között az autópálya építések terén. Vállalkozáspolitikánk középpontjában a kiváló minőségre törekvés áll. A kifogástalan minőség biztosításával megrendelőink bizalmát kívánjuk elnyerni és megtartani. A bevezetés előtt álló MSZ EN ISO 9001:2001, és az MSZ EN ISO 14001:2005 szabványok szerint kialakított, minőségirányítási és környezetközpontú integrált irányítási rendszer szabályozza és biztosítja a kivitelezés megfelelő minőségének folyamatos fenntartását, és egyidejűleg a környezet védelmét. Egyúttal szakembereink igényessége a biztosítéka a minőségi munkánknak.

Útépítés, útjavítás, kátyúzás, repedés javítás, aszfaltút építés

Útépítés, útjavítás, kátyúzás, repedés javítás, aszfaltút építés

Cégünk a Dunaflex és Dunaox szalagok fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. Ez a modifikált bitumenes kiöntőmassza-technika jelentősen javítja az utak minőségét és meghosszabbítja azok élettartamát. A gyártás mellett a minőség ellenőrzés is a feladatkörünk közé tartozik. Az alapanyagok és a késztermék legfontosabb minőségei paramétereit saját laboratóriumi eszközökkel vizsgáljuk.

Térburkolás - CIPRUSkert kertépítés - Térkő lerakás

Térburkolás - CIPRUSkert kertépítés - Térkő lerakás

Mivel a térburkolás nem egy-két évre szól, ezért fontos, hogy a legjobb szakembert bízzuk meg a feladattal. A térkövezéssel szebbé, esztétikusabbá varázsolhatjuk az autóbejárót, a járdát vagy éppen a lépcsőket. Mielőtt elkezdenénk a nagyobb munkáját jó, ha megtervezzük a térkövezést és kiszámítjuk körül-belül mennyi térkőre lesz szükségünk az adott terület leterítésére. Miután beszereztük a szükséges mennyiséget jelöljük ki karókkal a térburkolásra váró területet, majd elkezdhetjük a tényleg térkövezést. Látogasson el honlapunkra, ahol további hasznos tippeket talál a térburkolásról. Bízza ránk a térkövezés fáradtságos munkáit!

Bobico Kft - Oroszlány

Bobico Kft - Oroszlány

Cégünk 2001-ben alakult, Oroszlányban. Építőipari szolgáltatásaink: gépi és kézi földmunka, bontás, épületbontás betontörés, alapozás, árokásás, csatornázás, tereprendezés, konténeres sitt szállítás, térkövezés, parkoló építés, nehézgépszállítás, közúti teherfuvarozás. Gyors, pontos munkavégzés, reális árakon.

Útépítőgép alkatrészek - FG-Tech

Útépítőgép alkatrészek - FG-Tech

Az FG-Tech Kft. 2002 óta foglalkozik finisher és fölmunkagép alkatrészeinek forgalmazásával. Termékpalettánk, ügyfeleink és beszállítóink száma folyamatosan bővül. Fontosnak tartjuk a személyes kapcsolatot az ügyfeleinkkel és igyekszünk igényeiket gyorsan és minőségi termékekkel kielégíteni. A kereskedelem mellett szakmai tanácsadással is foglalkozunk. Földmunkagép és finisher alkatérszeink kiváló minősége és hosszú élettartama országszerte ismert. Kínálatunkban megtalálhatók kopóalkatrészek, finisher és földmunkagép alkatrészek, valamint új és használt munkagépek.

Útépítés | HOLONICS Kft.

Útépítés | HOLONICS Kft.

A Holonics Kft. tevékenysége elsősorban a mély- és magasépítés területén, illetve a közműépítés területén nyugszik. A társaság szolgáltatásai közé tartozik a családi házak, sportlétesítmények, irodaépületek, valamint különleges építmények kivitelezése; generálkivitelezés; ipari padlók, térbetonok készítése; vasbeton medencék építése; vasbeton segédanyagok kereskedelme; monolit vasbeton szerkezetépítése; vasútépítés; vízépítés; közműépítés; útépítés; híd- és műtárgyépítés; valamint épületek, hidak és műtárgyak felújítása.

Tuti menü