Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Aszfaltgyártás képes leírás - Útépítés.tlap.hu
részletek »

Aszfaltgyártás - Útépítés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: utepites.tlap.hu » Aszfaltgyártás
Keresés
Találatok száma - 9 db
Hengerelt és öntött aszfaltozás

Hengerelt és öntött aszfaltozás

Az aszfaltot két nagy csoportba lehet sorolni... Legelterjedtebb az úgynevezett hengerelt aszfalt, amit kézi vagy gépi terítéssel dolgoznak be. Különböző szemcsenagyságú hengerelt aszfaltból építik az utakat, az autópályákat és egyre gyakrabban már a járdákat is. Fő előnye az öntött aszfalttal szemben, hogy gyorsan és gazdaságosan lehet beépíteni, illetve nem lágyul a napsütés hatására. Egy jól felszerelt, megfelelően gépesített kis cég több ezer négyzetméternyi hengerelt aszfaltot tud bedolgozni naponta, míg egy multi (Strabag, Magyar Aszfalt, Swietelsky vagy az Egút Zrt) akár több tízezer négyzetméter aszfaltot is képes leteríteni naponta. A hengerelt aszfalt egyre elterjedtebb napjainkban, telephelyek aszfaltozására, sporpályák , iskolák udvarainak aszfaltozására kiválóan alkalmas, pompás burkolatok készíthetők belőle.

Vandi

Vandi

Amennyiben Ön Budapesten vagy harminc kilométeres vonzáskörzetében él igazán mázlista, mert most egy különleges befektetés részese lehet. Egy olyan befektetés részese, amely a kényelmén felül az ingatlanja értékét is az egekbe emeli. A 'Járható út' program keretein belül nem fog több akadályba ütközni, profi csapatunk segítségével gördülékenyen fogja terveit valóra váltani. Ehhez mindössze az utcában lakók elhatározása kell, ha a szándék megvan a többi már gyerekjáték.

Csepo aszfalt

Csepo aszfalt

A vállalkozás 1998-ban alapult. A vállalkozás fő tevékenysége: Útépítés-generál kivitelezés, öntött illetve hengerelt aszfalt és térburkolatok. Cégünk elvégzi a gépi, kézi tereprendezést, murvázást, szegélykövezést, lapostetők szigetelését! A cég az útépítéssel kapcsolatos munkálatokhoz mindennemű gépparkkal rendelkezik.

He-Do

He-Do

Honlapunkon keresztül szeretnénk bemutatni cégünket, megismertetni tevékenységeinkkel és megadni minden olyan információt, amelynek segítségével betekintést nyerhet munkáinkba. Bízunk benne, hogy minden olyan alapvető ismeretre rátalál, amely segít döntései meghozatalában, és lehetőséget teremt arra, hogy közelebb hozzon bennünket egymáshoz. Akár egy út, ami összeköt.

Moréna

Moréna

Főbb tevékenységi köreinken belül erősségünk a közművezeték építése, út-, járdaépítés, földmunka, beton- és aszfaltburkolatok készítése. A munka főleg Budapest területén, nagy telekommunikációs társaságok részére készül, de jelentős vidéki megbízásokat is teljesítettünk. A legtöbb munkát alvállalkozóként éves keretszerződés, a rendelő által biztosított dokumentáció alapján végezzük. A főbb tevékenységek mellett az utóbbi években jelentős burkolási és épületgépészeti kivitelezést is végeztünk az építőiparban. A társaság négy éve dolgozik a felsorolt területeken, munkánk stabil kapcsolatokra épül, megfelelünk a szigorú szakmai követelményeknek. Társaságunk saját jelentős eszközállománnyal rendelkezik.

Puhi Tárnok Út- és Hídépítő

Puhi Tárnok Út- és Hídépítő

Társaságunk 1991-ben alakult, a több mint 35 éve mûködő Pest Megyei Út- és Hídépítő Vállalat 2. sz. Főépítésvezetőségének utódjaként. A Főépítésvezetőség, majd a Kft közel 20 éve dolgozik Budapest több kerületében, valamint Pest és Fejér megye területén.Társaságunk saját, számítógép vezérlésû aszfalt- és betonkeverő üzemmel, minőségtanúsításra jogosult laboratóriummal rendelkezik.

Aszfalt típusok és Aszfalt árak - Aszfalt.info

Aszfalt típusok és Aszfalt árak - Aszfalt.info

Mivel az aszfaltozást óriási felületeken végzik, így egyáltalán nem mindegy a beszerzési ára. Összeszedtünk néhány beszállítói árat; az összehasonlításban megtalálható olyan cég, akitől a keverőtelepen lehet megvásárolni az aszfaltot és akad olyan szállító is, aki olyan árat adott meg, amiért már be is dolgozza az aszfaltot.

Útépítés, aszfaltút építés

Útépítés, aszfaltút építés

Cégünk a Dunaflex és Dunaox szalagok fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. Ez a modifikált bitumenes kiöntőmassza-technika jelentősen javítja az utak minőségét és meghosszabbítja azok élettartamát. A gyártás mellett a minőség ellenőrzés is a feladatkörünk közé tartozik. Az alapanyagok és a késztermék legfontosabb minőségei paramétereit saját laboratóriumi eszközökkel vizsgáljuk. Ennek az eljárásnak elsődleges módja a függőleges beépítés, ahol az egymáshoz csatlakozó felületek tömítését, szigetelését végzi úgy, hogy a keletkezett rést eltömíti. További részletekért tekintse meg honlapunkat!

www.karpati-aszfalt.hupont.hu

www.karpati-aszfalt.hupont.hu

ASZFALTOZÁST VÁLLALUNK INGYENES TEREPSZEMLÉVEL HÍVÁSA UTÁN A LEHETŐ LEGRÖVIDEBB IDŐN BELŰL MEGKERESSÜK!CÉGEKNEK ÉS MAGÁNSZEMÉLYEKNEK EGYARÁNT DOLGOZUNK PRECÍZ MUNKÁVAL KORREKT ÁRAKON! SZOLGÁLTATÁSAINK:ÚTÉPÍTÉS,NAGYO BB UDVAROK,KAPUBEÁLLÓK TELEPHELYEK,MAGTÁRAK,STB ASZFALTOZÁSÁT VÁLLALJUK,MINDEN ELVÉGZETT MUNKA UTÁN GARANCIÁT VÁLLALUNK. TOVÁBBI TÁJÉKOZTATÁS TELEFONON TEL:06/30-895-03-11 Barta Géza

Tuti menü